همکاری دانشگاه پیام نور در عرصه بینالمللی در سال 2022
همکاری دانشگاه پیام نور در عرصه بین المللی در سال 2022 یکی دیگر از دستاوردهای این دانشگاه جهت پذیرش دانشجویان به صورت مجازی در جهان اسلام است.
همه این دستاوردها و گامهای رشد و پیشرفت پیام نور مسیر را برای ارتباط و رایزنی علمی با سایر دانشگاههای معتبر بینالمللی فراهم آورده است.
اما دانشگاه پیام نور چگونه با قابلیتهای علمی میتواند به یکی از اعضای فعال کمیته اجرایی از شبکه دانشگاههای مجازی در جهان اسلام باشد و همچنین جز اولین دانشگاههای باز جمهوری اسلامی با ظرفیتهای متعدد آموزش مجازی در جایگاه علمی معتبر واقع شود.
در ادامه به بخشی از صحبتهای دکتر ابراهم تقی زاده رییس دانشگاه پیام نور در سومین اجلاس همکاری این دانشگاه با دانشگاههای معتبر جهان اسلام میپردازیم. در این اجلاس دکتر تقیزاده به چگونگی همکاری دانشگاه پیام نور در عرصه بین الملل توضیحاتی را ارائه داده است.
همکاری دانشگاه پیام نور در عرصه بینالمللی : پذیرش دانشجویان مجازی جهان اسلام
همکاری دانشگاه پیام نور در عرصه بین الملل نیازمند یک تبادل علمی موثر و نتیجه بخش بین دانشجویان و اساتید است. اما این تبادل نیازمند پلهای ارتباطی با برنامهریزی منسجم و محکم میباشد.
در این صورت علم و دانش در کنار فناوری با صرف هزینه کمتری در قالب آموزش مجازی بیشترین کاربرد را در زمینه :
- برگزاری دورههای مشترک مثل سمینارها، نشستهای علمی و کنفرانسهای مطبوعاتی
- پژوهشهای کاربردی
- صدور محصولات علمی و کاربردی
و غیره.. خواهد بود.
از آنجایی که ایران قطب علمی معتبر در خاورمیانه محسوب میشود و سالانه بالای بیست دانشگاه داخلی جز دانشگاههای معتبر علمی در جایگاههای برتر واقع میشوند. پس این قابلیت را خواهد داشت که از سمت دانشگاه پیام نور هم به مرکز علمی با فناوری پیشرفته در جهان اسلام تبدیل شود.
دانشگاه پیام نور و حمایت از دانشگاههای مجازی جهان اسلام
سیستم خودخوان دانشگاه پیام نور از ابتدای به گونهای رقم خورد که شرایط تحصیل را برای همگان فراهم کرد و این نگرانی را برای کسانی که به هر دلیلی نتوانسته بودند، ادامه تحصیل بدهند یا از کسب دانش دور شده بودند، به کمک دانشگاه پیام نور مجددا به خواسته و آرزوهای خود دست یابند.
این سیستم مجازی علاوه بر موفقیتها و دستاوردهای داخلی توانست در سطح بین المللی هم به موفقیتهای بزرگی دست پیدا کند تا جایی که دانشگاه پیام نور با تصویب آیین نامه همکاری در بین اعضای خود قادر است قدمهای محکم و نتیجه بخشی با سایر دانشگاههای مطرح دنیا بردارد. به همین دلیل همکاری دانشگاه پیام نور در عرصه بینالمللی میتواند برای ارتقا علمی کشور در خور توجه باشد.
به کمک آیین نامه نامبرده همکاری دانشگاه پیام نور در عرصه بینالمللی میتواند به اهداف زیر دست پیدا کند:
- جذب و تبادل دانشجو
- کسب دانش در حوزههای مختلف علمی
- فناوری
- همچنین جذب و تبادل استاد و سایر محصولات فرهنگی دانشگاه
- ایجاد ارتباطات راهبردی بین اعضا
باید گفت که این آیین نامه در حال اجرا است تا بتوانیم به عنوان یک الگو فراخور کشوری مثل ایران با سایر دانشگاههای جهان اسلام همکاری داشته باشیم.
همکاری دانشگاه پیام نور در عرصه بینالمللی : همکاری با CINVU
سومین اجلاس CINVU یعنی مجمع عمومی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام که تقریبا 57 کشور را شامل میشود با برخی از نمایندگان سازمان همکاری اسلامی و برخی از روسایی دانشگاههای ایران و همچنین رییس دانشگاه پیام نور جناب آقای دکتر تقی زاده روز چهارشنبه در اسلامآباد پاکستان برگزار شد.
در این اجلاس تقیزاده اذعان کرد که همکاری دانشگاه پیام نور در عرصه بینالمللی میتواند به عنوان یکی از اعضای فعال در این قطب علمی با ظرفیتهای بیشمار و مهم در حوزه ارائه آموزش مجازی خدمات بسیار زیادی برای دانشجویان ارائه دهد.
وجود آموزش مجازی در دنیایی کنونی میانبرهای علمی زیادی را برای دانشجویان و اساتید فراهم کرده است که در هر جای دنیا میتوان با بهترین متدهای آموزش کسب علم کرد و در مسیر پیشرفت و فناوری قدمهای موثری را برداشت.
همکاری دانشگاه پیام نور در عرصه بینالملل بار دیگر برای ایران به عنوان یک قطب علمی در خور اهمیت است که باید نسبت به آن برنامهریزی منسجم داشت تا این دانشگاه بیش از پیش در آموزش مجازی جهان اسلام پیش قدم و موفق باشد.
در ضمن همکاری دانشگاه پیام نور در عرصه بینالمللی شرایط یکسان با تحقق عدالت علمی میتواند در جهت تثبیت اندوختههای علمی و دانشگاهی گامی نو بردارد.