سازمان سنجش آزمونهای سراسری را برای آرامش داوطلبان هوشمند سازی میکند
سازمان سنجش هوشمند سازی آزمونها را بهترین روش برای آرامش داوطلبان برآورد کرده است تا با خیالی آسوده نتیجه زحمتهای خود و خانواده را دریافت کنند.
در طی مراسم تقدیر از برگزیدگان المپیاد علمی که به میزبانی وزیر علوم انجامید، در طی این جلسه به هوشمند سازی آزمونها با توانمند سازی سازمان سنجش پرداخته شد که در این نشست با ابراز امیدواری عملی شدن این تصمیم را در آینده نزدیک خبر داد.
در مقاله پیش رو از سایت دانشما به پیرامون هوشمند سازی آزمونها توسط سازمان سنجش میپردازیم که برای دواطلبان بسیار مهم و ضروری است.
سازمان سنجش و هوشمند سازی آزمونها زمینه ساز رقابت سالم جوانان
از سالها پیش سازمان سنجش با کسب اعتماد نزد مردم توانسته است آزمونهای متمرکز متعددی را در طول این سالها برگزار کند و زمینه ساز یک رقابت سالم برای ادامه تحصیل بین جوانان باشد.
به موازات این اطمینان برای کسب اعتماد بیشتر و ایجاد شرایط تحصیلی میسرتر برای همه نیاز است تا تمهیدات ویژه در نظر گرفته شود و از آنجایی که سازمان سنجش مورد حمایت دولت قرار دارد، بنابراین هوشمند سازی آزمونها امکانپذیر است و به کمک سازمانهای مربوطه میتوان رقابت سالم و ایمن را ارتقا داد.
از طرفی نباید مردم نسبت به این سازمان که سالهاست مورد اعتماد است، بدیین شوند و با پیشرفت وسایل هوشمند و متحول شدن روز به روز تکنولوژی وجود افراد سودجو گسترش خواهد یافت که برای بالا بردن سطح ایمنی آزمونها، هوشمند سازی بهترین روش ممکن برای ایجاد رقابتی سالم در بین متقاضیان آزمونهای کنکور است.
فواید هوشمند سازی آزمونها
جامعه کنونی نیازمند تربیت کردن نیروهای متخصصی است که با تکنولوژی آشنا باشند. این نیاز سالهای اخیر در کشورهای توسعه یافته با فراهم کردن زیر ساختهای مورد نیاز انجام شده است و هر سال با برخورداری از آخرین اتفاقات تکنولوژی امنیت بیشتری را برای برقراری آزمونهای خود فراهم میکنند.
آزمون هوشمند چیست
اما سوال اینجاست که آزمون هوشمند چیست و چگونه انجام میشود آیا این امر در سالهای نزدیک در کشور ایران امکانپذیر است.
هوشمند سازی آزمونها در واقع به کمک نرمافزارهای مدرن پیشرفته صورت میگیرد که در مدت زمانی مشخص و کوتاه با یک نمرهگذاری عالی و رتبه بندی استاندارد میتواند بهترین رقابت ممکن را برای داوطلبان آزمونهای سنجش فراهم کند.
این امر چندان دور از انتظار نیست. همان طورکه گفته شد بیشتر کشورهای توسعه یافته از مزایای این هوشمند سازی برخوردار گشتهاند
برگزاری آزمون در چندین مرحله به روش سنتی هم برای مجریان این آزمون و هم برای داوطبان کاری سخت و طاقتفرسا است. به خصوص که برای داوطلبان با استرس و اضطراب بسیار زیادی همراه است.
بخشی از این استرس به مراحل بعد و تعیین رتبه استاندارد داوطلب بازمیگردد. که با هوشمند سازی آزمونها بخش اعظم این مشکلات از بین خواهد رفت.
مزیت ویروس کرونا برای هوشمند سازی ازمونهای جامع
اگر به خاطر آورید حتی تا دو سال پیش یعنی قبل از شیوع بیماری ویروس کرونا امتحانات و بیشتر فعالیتهای آموزشی به صورت سنتی بود.
اما با گسترش ویروس کرونا و اجباری شدن فعالیتهای آموزشی به صورت هوشمند این شرایط را میسرتر کرده است تا در آینده دانشآموزان راحتتر با هوشمند سازی آزمون کنار بیایند و از مزایای آن بهرهمند شوند.
نرمافزارها و سیستمهای آزمونساز بیشتر نگرانیهای مجریان مثل سازمان سنجش را کاهش میدهد و میتواند با در نظر گرفتن یک آزمون جامع با نمره دهی و رتبه بندی عالی شرایط رقابت سالم را برای جوانان متقاضی داوطلب کنکور فراهم کند.
زمان مشخص برای هوشمندسازی آزمونها در کشور کاملا مشخص نیست اما این موضوع در نشست علمی که توسط وزیر علوم جناب آقای محمد علی زلفی گل برگزار شد، به اهمیت این موضوع یعنی برگزاری آزمونهای هوشمند جهت برقراری رقابت سالم و افزایش اعتماد مردم به سازمان سنجش مطرح شد.
بنابراین با مطرح شدن این موضوع و اهمیت آن نسبت به پیشرفت تکنولوژی زمانه نیاز به برگزاری این نوع آزمون را تشدید میکند.